Att växa och utvecklas mentalt

Nu sitter jag och väntar på boarding för att ta flyget hem till Göteborg.

Jag måste säga att denna resa varit så bra för mig. Allt från att föreläsa och utmana mig genom att tala inför folk (det är ett mål att hålla fler föreläsningar trots att det är utanför min comfortzone att tala inför folk). Men även att resa själv, inte känna någon, ta kontakt och träffa nya människor och lösa allt på egen hand. Det är viktigt att kunna klara sig själv och att resa ensam ger verkligen prov på det. Jag har lärt känna nya människor här nere och haft en fantastisk tid.

Även för att landa i mig själv efter en lång period av stress. Nästan sedan jag började plugga förra sensommaren. Sedan dess har jag haft strukturerade scheman vecka efter vecka för att bolla med heltidsstudier, jobb och sociala kanaler. Här har jag fått stanna upp, jobba helhjärtat med content, känna att jag satsar på mig själv och mitt välmående och ha dagar där jag knappt gjort något vettigt alls. För det är faktiskt också bra. I den ständiga strävan efter prestation dag efter dag kan man lätt tappa bort lugnet i sig själv. Så detta har varit väldigt nyttigt för mig och jag har fått massor av ny energi.

Jag är även så glad att Marcella kom ner hit ett par dagar, vi har kommit varandra närmre som egentligen är en relativt nyfunnen vän. En så fin vänskap som jag värderar högt. Vi ska fira henne stort ikväll på hennes 25års fest!

Jag har även funnit nya vänner och träffat super härliga människor. Man växer verkligen i nya bekantskaper och att utmana sig utanför sin comfortzone. Det är precis vad den här resan handlat om för mig.

Önskar er en härlig Lördag!
kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Så grymt av dig, du växer varje dom som förebild inom hälsa, det ska du veta och få höra! <3
    Jag har en fråga gällande träningen, vet att du sagt att du inte fått träna? Hur känner du när du vilar från träning på det sättet? Får du någon som helst ångest? Jag har en förfluten tid i mitt bagage när det kommer till träning och hälsa, när det gick på tok överstyr men har som tur är jobbat mig från det, kommer en bra bit men när det kommer perioder jag behöver vila mer än vanligt från min vardagliga träning kan jag känna hjärnspöken börjar lura igen, då påminner jag mig hela tiden om att jag INTE ska falla tillbaka men samtidigt går det inte att förneka att dom kommer. Har du några tips? Har du några erfarenheter av det? Kram <3

    J 2019-06-01 22:27:55
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!