Tisdag 28 maj

(Klänning: Zara. Örhängen: Mango, Skor:XIT)

Hola! Hur mår ni? 

Idag är det Tisdag och jag har suttit en stund med datorn och pluggat, kört igenom mailen och ätit frukost på balkongen. Det är verkligen härligt att äta utomhus. Igår mötte jag upp Sofia (@sofiahanden) som bor här nere. Jag älskar att träffa nya människor och är extra roligt att träffa upp någon som också är bosatt där man är när man är bortrest. Jag är dessutom själv här ett par dagar till så det är super roligt. Vi tog en Bowl på ”organic cold pressed juicery” ni vet det stället jag pratade om sist. SÅ GOTT med deras ”chunky acai”. Idag ska jag väg till Nao beach club och hänga där med Sofia och eventuellt en till gullig tjej. Imorgon är det dags för föreläsning på Bodyfght, ska bli riktigt roligt! Efter det ska jag möta upp en tysk tjej Karolin (@karolinsmoment) och käka middag. Ska bli trevligt! Sedan blir det avskedsfest med PT gänget och på Lördag åker jag hem. Då blir det raka vägen hem för att byta om och sedan på 25års fest för min fina vän Marcella. Herregud va kul det ska bli! Efter det kommer en hektisk vecka med skola och jobb som avslutas med Summerburst.

Mycket roligt som händer alltså. Men såklart längtar jag även efter att bara få landa hemma, ha myskväll med P och inte göra något alls 🙂

Hoppas att ni har en fin start på veckan!
kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Låter mysigt! Älskar att sitta ute och äta frukost m.m, man kommer bort från mobilen ett tag och kan istället njuta av det fina vädret. Har på senaste tiden ätit mycket smoothie bowls, och det är så gott! Finns så många olika recept som alltid går att variera. Kika gärna in min blogg där jag tipsar om goda recept och mycket mer!

    Kajsa 2019-05-28 10:48:40 https://kajsatipsarom.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!