Restaurangtips Marbella

Hej fina ni! Jag har fått lite frågor om jag kan dela med mig av restaurangtips i Marbella! Verkar som en hel del har bokat sommarsemester hit, lucky you!!

Jag och Marcella fick tips om en mysig restaurang i marbella gamla stad. ”Café flore” sååå mysigt och trevligt i en gränd. Vi åt en god pasta. Rekommenderas!

En kaffe eller eftermiddagsfika kan du ta på Rosas Café i Puerto Banus. Goda juicer & bakverk om man är sugen på det!

För hälsolunch får du inte missa Hustle & flow eatery i San Pedro. Jag tog deras avokado & sötpotatismacka, mums!

Vi hängde en dag på Puro Beach Club (älskar det stället!!), har ni möjlighet så unna er det en dag här! Där åt vi även lunch. Sushi & pita sallad. Pitan va helt ok men jag skulle satsa på sushin eller qionoa bowlen!

En middag på OCCO. Vi hade höga förväntningar men tyvärr kändes det ganska simpelt & kändes som mycket halvfabrikat. Jag kanske är känslig för sådant men jag älskar vällagad mat & till priset så kändes inte maten värd det. Kanske går bättre hem hos den som prioriterar myyycket mat före vällagad mat.

Hur som helst ett trevligt ställe med bra stämning så en drink där kan jag rekommendera!

Vi hittade sedan Breathe som jag varmt kan rekommendera. (Ligger bredvid OCCO ungefär. Så snyggt inrett (inspo till en framtida trädgård). Endast testat en drink hittills men såg att dem har mycket fräsch och hälsosam mat på menyn så dit vill jag gå innan jag åker hem!

Ett måste innan jag åker hem är även att ta en acai bowl på Organic cold pressad juicery där jag och P var sist. Saknad den bowlen sedan då!

Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!