Godmorgon från Marbella

(Frukost: majskakor med avokado + salt & viklökspulver, apelsin, kaffe. Lever för den solmogna frukten/grönsakerna här nere!)

Hej mina fina! Allt bra med er?

Jag sitter just nu på terrassen och äter frukost. Jag älskar att gå upp tidigt & känna hur staden vaknar! Det är magiskt här nere. Dofterna, fåglarnas kvitter, solen, stranden, palmerna, maten, ja det är faktiskt ganska underbart!

Igår hade PT skolan introduktion där jag presenterade mig som föreläsare. Verkar vara ett härligt gäng så det ska bli roligt att prata med dem om digital marknadsföring! Jag tog sedan lille räserbilen (hyrd av Brunos Carrental, pålitlig svenskägd biluthyrningsfirma här nere) & stack till en strand (banana beach). Haffade en solstol & spenderade större delen av dagen där. Fick sätta mig vid datorn en sväng för att svara på Mail & få klartecken om ett samarbete för veckan. Men där låg jag och varvade bubbelvatten med cola zero & smoothies tillsammans med en bra bok. UNDERBART!

Idag tänker jag ta en morgonpromenad längs strandpromenaden efter frukost & sedan lägga mig en sväng vid poolen innan det är dags att hämta Marcella på flygplatsen. Ska bli SÅ roligt att ha en av mina bästa vänner här nere med mig. Vi ska ha semester ihop, rida på stranden imorgon, hänga på beachclubs, sola & bara ha det gött! Längtar!

Jag gjorde en ögonoperation (ICL) förra veckan, därav lite inaktiv här. Jag korrigerade synfel så att jag nu helt slipper linser & glasögon (något jag haft hela livet) så det är fantastiskt! Jag får inte börja träna förens nästa vecka & går utan smink. Men det är härligt! Kroppen får vila lite.

Jag ska fota & uppdatera er bättre när jag får chans härifrån!

Ha en fin dag!

Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!