Fredags update

(Bild från kampanjplåtning med Aim’n, Fotograf: Fanny Nilsson)

Hej mina fina! Hur mår ni?

Jag landade precis i soffan efter ett Barrys pass (total body på schemat). Helt slut efter en stressdag.
Om cirka en vecka åker jag till Spanien men innan dess ska skolarbete in, samarbeten fotas och planeras, fakturor skickas, mail besvaras och sedan allt annat runt omkring. Det är SVINKUL, men MYCKET just nu! 🙂 Jag hade gärna tagit emot ett par timmar extra på dagen eller en dag extra i veckan. Det hade suttit fint! Hur som helst har jag haft en härlig vecka, blivit firad super fint av familj och vänner på min födelsedag. I helgen blir det trevligheter med tjejerna och sedan förberedelse inför kommande vecka, då blir det effektivt vill jag lova för att sedan bär det av mot Marbella. För er som missat så åker jag ner för att föreläsa på PT skolan Bodyfight om digitala medier och hur man som egen företagare eller PT kan bygga digital närvaro till sin fördel i sin business. Ska bli roligt och en utmaning att undervisa.

Det blir även två veckor av distans studier, jobb men även semester och härligheter. Marcella kommer ner ett par dagar och det ska bli super mysigt! Det kommer att vara varmt och soligt så jag är redo för strandhäng!

Tänker att jag även ska vlogga därifrån! Följer ni mig inte redan på Youtube så missa inte att göra det HÄR.

Ikväll blir det mys i soffan med P och Leo framför en film och middag!

Hoppas att ni får en mysig helg!
Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!