Veckans planer & träning

Härliga Måndag! Jag har tagit en lunch i solen och suttit och pluggat med Marcella hela förmiddagen. Sedan vidare för jobb till eftermiddagen och efter det ska jag möta upp eventuella köpare på möbler. Säljer av lite för att få rum för ny inredningsstil. Ska bli roligt att piffa och göra om lite i hemmet. Mycket kan man göra själv. ”DIY” på pinterest är att rekommendera.

MÅNDAG: Plugg med Marcella och sedan jobb från lunch. Styrkepass för överkroppen från min Helath & Shape guide på kvällen.

TISDAG: Hårpiff hos Linnea (@hair_do_by_linnea), planen är nytt härligt hairtalk som ska sättas i. Efter det plugg på inlämning som ska in i slutet av veckan, ett träningspass och sedan valborgsfirande med ett gäng vänner.

ONSDAG: plugg, Telefonmöte, skriva och planera inför föreläsning (har jag sagt att jag ska åka ner och föreläsa på en svensk PT skola i spanien snart? så roligt!), barrys pass eller yoga.

TORSDAG: plugg, fota ett samarbete, pass på Barrys ”Ass, Abs + löpintervaller” favoriten.

FREDAG: Inga planer än, VILA.

LÖRDAG: Inga planer än, Fullbody på barrys?! (jag är inne i en barrys period då jag blandar dem passen med styrkepassen från min egen guide, så bra!

SÖNDAG: Inlämning i skolan ska in så den ska färdigställas. Sedan har vi städdag i föreningen och lite annat pyssel ska göras hemma.

Hoppas att ni får en härlig vecka!

Vi hörs 🙂

Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!