En fantastisk påsk

(Topp: HM, Byxor: Gina, Väska: LV, Skor: Berskha, Solglasögon: Gucci)

Vansinnigt härlig påsk. Jag har umgåtts super mycket med familjen och hängt i solen. Vilken sommarfeeling som drog över Sverige helt plötsligt och lagom till de lediga dagarna. Bikini på altan, grillkvällar ute och hopp från uteservering till uteservering. Helt underbart! Vill knappt titta på väderrapporterna om hur resten av veckan kommer att se ut. Imorgon kommer en sista dag av kanonväder till Göteborg och då ska jag njuta, först skriva en tenta och sedan åka ut till skärgården och dricka iskaffe med mamma på altan. Jag har kommit in i sådan semesterfeeling i vardagen och kan mellan jobb och plugg verkligen känna ljuset i tunneln och att vi bara har en massa härliga stunder framför oss med vår, sommar och sensommar. Ja ni hör ju vilken period om året som är min favorit..! 🙂

Träningen har rullat på under påskledigheten också. Idag blev det ett Barrys pass med Audrey, abs and arms stod på schemat. Det blev även en löprunda i helgen som jag är riktigt stolt över, löpning utomhus är inte min starka sida. Jag är mer för intervaller. Men man ska ju leva som man lär och öva på sina brister. Kanske blir det en härlig period av löpning utomhus för mig: Ni vet när kondisen faktiskt är så bra att det inte är jobbigt utan mer njutfullt att springa i skogen och man super in omgivningarna och upplever naturen på ett helt annat sätt? Så var det i helgen, tidigare har jag mer känt att det är jobbigt och fokus blir snarare på att ta sig runt bra än att ta in vad som händer runt omkring. Super härligt och jag börjar förstå what the fuzz is about! Kondisen kan jag ju tacka Barrys löpningen för och jag är super taggad på att utmana kroppen och öka frekvensen på passen och se hur kroppen svarar på att hinna återhämta sig väl däremellan!

Nu ska jag dyka ner i plugget en stund till innan läggdags.

Hoppas att ni haft en fin påsk och ledighet!
Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej!

  Jag blir nyfiken på vad ”Barry träning” är för något? Jag har de senaste månaderna konditionstränat en hel del och försöker lära mig mer. Jag har aldrig hört talas om Barry träning, så är lite nyfiken på vad det är och testar gärna.

  Håller i övrigt med dig om att intervaller är bra mycket roligare än längre löpning. Av någon anledning gillar jag att intervallträna i trappor och branta backar också. Skönt efteråt, men en dag kommer väl hjärtat att hoppa ur led pga det 😀

  Riktigt snygg bild förresten!

  Ha en trevlig helg 🙂

  Linneá

  Formell 2019-04-26 21:50:42 https://formell.se
  Svara
  • Svar på Formells kommentar.

   Barrys är ett träningsconcept hämtat från USA. Det är hög musik, mörkt rum och ”nattklubbskänsla” där man varvar styrketräning med intervaller på löpband. SÅ högintensiv och förbannat rolig träning 😉 Finns i Göteborg och Stockholm i Sverige. Rekommenderas att prova på 🙂
   Jag håller med, intervaller är roligare! Tack fina 🙂

   Kram H

   hannaelfast 2019-04-27 16:29:45
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!