Läsarfråga: Bloggutrustning?

Fråga: Kan inte du visa vad du använder för utrustning till att ta bilder och allt runt omkring? Älskar din Instagram och blogg! Kram <3

Svar: Självklart ska jag dela med mig av detta. De saker jag länkat nedan är saker som VERKLIGEN underlättat för mig och hjälpt att spara tid. Lifehacks som bloggare helt enkelt.

 1. Jag använder min lilla pärla till kamera som är SÅ smidig. Det är en Canon G7x mark II.
 2. Jag använder även min telefon då och då för foto och det är en IphoneX.
 3. För att föra över bilderna till mobilen använder jag DENNA (adlink) sladden (RÄDDAREN, gör det SÅ smidigt!!) Har du inte en sådan och försöker överföra bilder från kamera till mobil på alla konstiga sätt som tar tid.. denna sladden kommer underlätta livet, det gjorde den för mig haha.
 4. För att smidigt kunna filma på gymmet när jag använder mobilen så har jag DENNA tripoden (adlink) (svinbillig och underlättar så mycket. Nu slitter jag ställa upp mobilen mot diverse hantlar eller egengjorda stativ, ja ni hör ju haha).
 5. När jag filmar med kameran så sätter jag den på DENNA tripoden, också super smidigt.
 6. Antingen redigerar jag bilderna på mobilen eller på datorn. Där använder jag Lightroom på dator och i app eller VSCO appen. På VSCO tycker jag om att utgå från filtret DOG1 och sedan justera mest själv utifrån bildens utgångsläge.
 7. För att planera snyggt flöde där bilder passar ihop och ger en enhetlighet använder jag appen ”UNUM”.
 8. Planering är ett stort lifehack som bloggare. Varje Måndag sätter jag mig på något fik eller liknande för att planera upp veckan, tidsinställa inlägg osv.

Hoppas att detta gav er lite smidiga tips!

Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode rekommenderar

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!