Tänk att bo i värmen

 

(Solglasögon: Gucci, Jacka: Boda skin, T-shirt: hm, skärp: gucci, Byxor: Gina, Skor: Dinsko, Väska: Louis Vuitton)

Vilken fantastisk vecka vi har här nere i Spanien. Dagarna fylls av strandpromenader, träning, god mat och härligt umgänge. Passar på att träffa härliga människor som är bosatta här nere. Idag hade vi en trevlig lunch med Rasmus (@ringerslev) och Mouna (@doctormouna), två super inspirerande människor. Ikväll blir det ett glas med Jesper, eventuellt på OCCO och imorgon träning med Katti (@cf_kat) samt en kaffe med Richard. Känns så inspirerande till att träffa folk som bosatt sig här nere. Någonstans växer drömmen om att själv göra det.

Trots växlande väder med moln/regn och sol så finns det något vackert i att Marbella också har årstider, men betydligt mildare än hos oss i norr. Vi har åkt runt en hel del och känner oss mer eller mindre som hemma. Känt in olika områden, olika restauranger, gym osv. Ja vi får se vad som händer i framtiden men en sak är säker, det känns vemodigt att åka hem till Sverige på torsdag. Men ska såklart bli skönt att komma hem till Leo, familjen och vänner. Drömscenario hade ju varit att flytta med dem till Spanien?!

Hoppas att ni har det fint hemma!
Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!