Hög på livet

Hej mina fina!

Äntligen är våren här!! Jag har så mycket energi och är pepp på allt som händer. Vi hade en super bra vecka i Marbella med inspiration och motivation. Väl hemma var jag uppe med tuppen för att ta tåget till Halmstad. Jag hade en photoshoot med Aimn på en super fin location. Ni som följer mig på Instagram har sett mina stories från den dagen. Det kommer även upp en vlogg på youtube (!!!) alltså min första, spännande!

Igår körde jag ett tufft Barrys pass (så skönt att vara tillbaka) och mötte sedan upp Marcella på kvällen för middag. Efter det inflyttningsfest för Johanna, kul att träffa tjejerna igen.

Nu tänkte jag sätta mig med datorn och jobba ikapp mailen samt redigera klart vloggen (kommer givetvis upp här också). Äta frukost och sedan dra mig mot gymmet. Det blir nederkropps styrkepasset från min e-bok ”helathy & toned workout schedule”. Tar även men mig kameran för att filma lite övningar, de har varit väldigt uppskattade på Instagram (hannaelfast) det senaste! 🙂

Hoppas att ni får en härlig Söndag!

Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!