Mot Marbella

Hej mina fina!

Hur mår ni? Jag och P har precis ätit frukost på Landvetter och ska snart stiga på planet. Äntligen beger vi oss mot Marbella där vi ska spendera en vecka. Planen är att varva ner, träna, äta gott och njuta av värmen. Ska även bli skönt att ro om varandra och komma bort lite ifrån vardagen som annars tuffar på.

Veckan har rullat på snabbt. I Tisdags var jag och tränade med lite härliga bloggtjejer. Vi körde ett pass med mycket fokus på marklyft. Det var ett tag sedan jag lade fokus på marken så jag känner i hela kroppen idag. Jag har kikat på lite gym i Marbella för att prova på olika bootcamp/crossfit pass. Sådan är alltid kul utomlands tycker jag. Jag hittar de kärleken till crossfit i Thailand av alla ställen. Till skillnad från andra älskar jag att träna på semestern, där känns det kanske mer självklart än någonsin då man har all tid i världen och det inte blir planering i att få in som hemma. Hur känner ni kring träning på semestern? 

Vi kommer hem tidigt på Torsdag och sedan åker jag till Halmstad på fredag för plåtning med Aimn sportswear. Jag älskar deras grejer, verkligen! Samt att de är genier bakom hur dem byggt upp deras sociala kanaler, jag älskar ju sådant då jag pluggar det. Ska bli super roligt att jobba närmre dem då de känns som ett företag som andas girl power!

Nu ska vi ha världens härligaste semester och jag är lite sugen på att vlogga (första på youtube alltså) från Marbs, skulle ni vilja det? 

Kram Hanna 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Åh så underbart med semester! Dela gärna träningen du kör även på semestern 🙂 Jag själv tränar alltid på semestern, tänker lika som dig, då om någon gång har man tid till att träna utan tid att passa och kan upptäcka så fin miljö genom träningen på en resa, jag själv springer mycket och älskar att upptäcka stället jag är på så för att sedan springa rakt ner i havet efteråt, så svårslaget <3

    Julia 2019-04-05 14:45:14 http://www.devote.se/juliawesterg
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!