Favoritmat – Min helg – Veckans planer

Hej mina fina! Hur mår ni? Jag har haft en super mysig helg. Körde ett lunchpass på Barrys och lunchade sedan med mamma och min syster. Vi hade tacokväll och sov över på Björkö. Lördagen inleddes med ytterligare ett Barrys pass, älskar helgpassen som är ”fullbody”. Det var så härligt väder så jag och P tog ett glas på uteservering (premiär!!) för att sedan möta upp hans bror med tjej för middag. Igår/Söndag var jag och firade Nadia som fyllde 24år. Hon hade abonnerat JOS (ni vet hälsohaket i Gbg). Kolla in bilderna nedan, JAG ÄLSKAR SÅDAN MAT! Kommer aldrig tröttna på bowls, avomackor och juicer.

 

Veckans planer kommer här:

MÅNDAG: Plugga och sedan möta upp fina Amanada för att prata framtidsplaner och roliga saker vi planerar att styra ihop. Du hittar hennes blogg HÄR. Efter det ska jag iväg och jobba och sedan fixa naglarna hos Louise på ThebeautyBoutique på avenyn (du får 100kr rabatt när du uppger mitt namn i kassan). Ska föröska få in ett träningspass på gymmet också. Blir ett underkropps pass från min ”Helathy & Toned” ebok.

TISDAG: Skola och träning på kvällen tillsammans med lite härliga bloggtjejer.

ONSDAG: Jobba, packa & Barrys pass jag vill få in lite tuffa pass innan resan då man aldrig vet hur bra träningen blir när man är bortrest.

TORSDAG: Flyger till Marbella. Ska bli så skönt!! Hoppas på bra vänder (!!!)

FREDAG: Marbs!

LÖRDAG: Marbs!

SÖNDAG: Marbs!

Hoppas att ni får en fin start på veckan!
Kram H 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!