Faltenberg strandbad & vardagslyx

Hej mina fina!

Ni som följer mig på instagram (HANNAELFAST) såg att jag och P var på spa förra veckan. Vi åkte tors-fred för att få långhelg. Vi var på ”strandbaden” i falkenberg. Så trevligt ställe!! Perfekt för en liten getaway med kärleken eller tjejerna!

Här kommer lite bilder från vår vistelse 🙂 

Dem hade ett litet hus vid utomhuspoolerna med en öppen eld som va SÅÅ vackert.

Vi fick ett rum precis vid havet. Stället ligger vid stranden så det var underbart att ha sin egna lilla altan och havsutsikt. Jag kan tänka mig att det är dröm på sommaren när man kan gå ner och ta ett morgondopp i havet.

Vi fick super trevligt välkomnande i form av en flaska bubbel på rummet. Det är de små sakerna som gör det, verkligen!

Här ser ni lite hur det ser ut. Jag älskade stilen på hela stället, allt från lobbyn till alla delar i spat och rummen är verkligen genomtänkta.

Vi svidade om till badkläder och badrock för en halvdag av poolhäng och bara chill i de stora sängarna med en och annan drink.

Jag är svag för sangria och den här var magisk med en touch av fläder (!!)

Dags för 3rätters och vi fick ett så fint bort med utsikt över havet.

Dem hade superbra vego alernativ. Här en asiatisk grillad kål. Smakerna var out of this world. Jag imponeras alltid av matlagning där råvarorna är väldigt simpla men finliret i smakerna gör hela rätten!

Lite gott rödvin till maten och en till sväng i spat som stängde 23:00 (hur bra?) så somnade vii sedan gott vill jag lova.

Frukostbuffén vad grym. Jag passar ALLTID på att lassa på ett stort fat med frukt om det finns. Det är det bästa jag vet på frukostbufféer. Sedan hade dem även en del där man kunde göra egna våfflor, mums!

Vi sa båda påväg hem i bilen att det kändes som att man varit på semester och laddat batterierna. Det kändes snarare som en halv vecka än 1 övernattning. Sådant här är guld i perioder med mycket jobb. Det ska jag komma ihåg och se till att unna sig en natt borta där fokus bara ligger på att ta hand om sig själv! 🙂

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!