Event med ADVIRAL

I veckan var jag på event med Adviral. Vi fick ta del av vad dem jobbar med. De är bland de största på influencer marketing, bland annat de jag går via för att lägga upp ”adlinks” och liknande. Eftersom att det kan vara en framtida dröm-arbetsgivare för mig som läser just digital marknadsföring så var det super roligt att få en större inblick i verksamheten. Det bjöds även på frukost och Renata Chlumska föreläste om hennes resa till att vara första svenska kvinna att bestiga Mount Everest. Super inspirerande!

Alltid lika roligt att träffa folk i branschen och andra ”influencers” som både är inom det jag gör med också sådana som är inom resa, mode eller annat.

Efter event likt dessa blir jag super taggad på att producera mer content och bra innehåll till er. Så det kommer en hel del kul framöver!

Tack Adviral för ett trevligt event!

Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hade vart kul om du uppdatera mer om recept som du lagar som du gjorde mycket förr! Alltid kul å se kost och så, kul med vegetariskt med! Och typ snap shots från din dag med mobil bilder kanske.. Du är grym! Kram<3

    Emma 2019-03-19 13:46:39
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!