Torsdag – Frukost & planer

Godmorgon på er! Jag inleder dagen med en stadig frukost i vanlig ordning tillsammans med gårdagens tidning. Min artikel denna veckan handlade om att bygga en stark rumpa, dess fördelar & hur du undviker de vanligaste misstagen!

Jag har hittat en kokosyoughurt (från garant) som är super god. Den toppar jag med granola från Clean eating & banan. Till det en C-vitamin boost i form av grapefrukt. Även kaffe, vatten & vitaminer (främst B12) åker ner.

Nu ska jag iväg till Linnea (hair_do_by_linnea på IG) för att flytta upp mitt hår samt fixa till med färg och klipp. Jag är eventuellt sugen på en lång lugg. Som ni vet är jag inte feg för att testa nya saker vad gäller sådant så why not?!

Efter frisörbesök blir det en hel del plugg att beta igenom hemifrån samt jobb och Mail som jag hamnat efter i.

Blir även att sticka ner en vända till gymmet för styrketräning för underkroppen, ska bli skönt!

Hoppas att ni får en fin Torsdag!

Vi hörs <3

Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!