För att livet är mer än mat & träning

(Foto: David Marquez)

Hej mina fina! Ju mer jag håller på med vad jag gör och sprider budskap om balans och hälsa i mina sociala kanaler, desto mer kärlek från jag från er. Det är fantastiskt och jag är så lyckligt lottad. Att jag delat med mig av tidigare svårigheter till kost och träning har varit ett tufft val då det öppnar för sårbarhet, men även ett bra val då jag har chans att pusha någon som är där jag var. Att pusha till hälsa på riktigt, dela med mig av mitt tankesätt idag som vara handlar om att må bra. Dela med mig av att livet är mer än mat & träning på ett sätt som är destruktivt.

Att veta att jag kan hjälpa och vara en förebild för andra är kanske det finaste och det viktigaste jag upplevt. För just då är det SÅ värt all tid jag lägger ner. Jag vill vara den person som jag behövde inspireras av bär jag tappat bort mig själv i kroppshets. Den som visar att träning inte behöver handla om att man ska se ut på ett visst sätt eller att kost skulle vara något ”straff” eller ”unna sig”. Idag är mat för mig inte mer än bara mat. Grunden i min träning som jag är så förankrad i idag handlar om välmående, endorfiner och om att känslan det ger mig att vara stark, snabb & smidig!

Återigen, TACK för att just du följer mig! Om du känner att du behöver en push i att skippa ohälsosamma tankar om dig själv kopplat till kost/träning så får du gärna skriva till mig på Instagram ”hannaelfast”.

Önskar er allt gott & Tack för alla fina ord jag får från er!❤️

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!