Min helg & Veckans planer

Hej fina ni! Jag har haft en riktig mys-helg med P och familj. I fredags var vi ute hos mina föräldrar på Björkö för promenad i skogen, middag och myshelg. I lördags var jag och tränade med Elin, vi fick till ett riktigt bra HIIT pass (som ligger under ”workout” i mina highlights på instagram). Efter det gjorde jag och P hemmalagad pizza tillsammans med massa annat gott och ett glas rött. Jag var hos Sanna (@phibrowsbysannat) på söndag morgon för att piffa ögonfransarna och mötte sedan upp P och hans bror för lunch på stan. Höjdpunkten för dagen var klart paddel tillsammans med P, hans pappa och min pappa. Aldrig tidigare provat men det var riktigt roligt och vi är fast bestämda om att lära oss ordentligt! Senare på kvällen var vi bjudna på middag hos mina svärföräldrar, trevligt som alltid!

Redo för en ny vecka av jobb, plugg, vardag och träning. Jag känner mig så taggad på allt roligt som är inplanerat nu framöver! 

MÅNDAG: Jobb hela dagen följt av 2h paddel (yes igen!).

TISDAG: Skola och spraytan hos Thebeautyboutique i Göteborg.

ONSDAG: Event med Advirl följt av skola. Eventuellt fota/filma på eftermiddagen samt Crossfit på kvällen.

TORSDAG: Sätta om mitt hår hos Linnea (@hairdobylinnea). Plugga och sedan vidare till Barrys pass på eftermiddagen ”ass and abs” är min nya favorit.

FREDAG: Plugga, träna och filma.

LÖRDAG: Inga planer.

SÖNDAG: Inga planer.

En riktig ”fix-vecka” för det yttre med hår, bränna och ska se om jag kan få in naglar någon tid också. Ju mer saker jag kan göra som håller i form av skönhetsgrejer som sparar mig tid i vardagen ju mer effektiva blir mina dagar. Jag älskar att knappt aldrig ha smink på mig, inte tänka på naglar och att håret inte behöver stylas. Kalla mig bekväm, det är jag definitivt :))

Kram H 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!