Q&A?

Dags för en liten Q&A. Det är alltid roligt att ha en sådan med jämna mellanrum då och då!
Här kommer svar på frågorna ni ställde i storyn på Instagram häromdagen: 

Vad gör du plugg/jobb?
– Jag pluggar till Digital Marknadsförare på Sälj och Marknadshögskolan i Göteborg och har tidigare läst kurser inom företagsekonomi, journalistik och trendspaning. Vid sidan om studierna jobbar jag med mina sociala kanaler, blogg, skriver artiklar i Metro tidningen samt anordnar träningsevent och PT onlinecoaching.

Hur lång är du och vad väger du?
– Jag är 174cm lång och vet inte vad jag väger. För mig är vikt obetydlig då det inte säger så mycket alls och är väldigt individuellt. Att väga mig var för mig under en period väldigt triggande vad gäller ett ohälsosamt beteende till kost och träning. Känner du detsamma så tycker jag att du ska skippa vågen helt. 🙂

Anledningen till att äta vegansk för dig?
– Varför jag inte äter djur grundar sig på hälsa, miljö och kanske framförallt för djurens skull!

Finns det något du ser fram emot just nu?
– Jag och P åker till Marbella snart, herregud va jag längtar!

Hur klarar du av att jobba/plugga och allt annat samtidigt?
– Vilar när jag är ledig och ser till att få tid till att umgås med vänner och familj. Jag har struktur och planerar mina veckor samt att träning/yoga ger mig effektivitet.

När ska du köra träningsevent igen? Så kul senast!!
– Jag är i full gång att planera detta så håll utkik i mina kanaler. Jag släpper som vanligt VIP anmälan innan. Du kan gå med i facebookgruppen ”BOOTCAMP – HANNA ELFAST” för att ta del av nyheter direkt när de släpps!

Vad tycker du är svårast med att vara PT? 
– Jag är en PT som står starkt i min tro om att hälsa ska vara i första rummet. Därav försöker jag övertyga om att inte sträva mot hetsdieter, snabba och ohållbara resultat och att på andra sätt äventyra sin hälsa. Tyvärr är det så otroligt vanligt och det är en utmaning för mig som PT att få personer att rikta perspektivet mot hälsa och det långsiktiga!

Vad vill ju jobba med efter plugget?
– Jag vill jobba med digital marknadsföring, bygga kampanjer och jobba med projektledning och få vara kreativ och skapande. Jag vill även jobba med mina kanaler och utveckla dem.

Välj 3 saker du inte kan vara utan?
– Familj, vänner och Vovve? Andra saker kan vara träning, lipsyl och tacos :):)

Nästa resa?
– Marbella.

Hudvårdsrutin?
– Tvättar morgon och kväll med enkel rengöring. Sedan smörjer jag in med ekologisk återfuktande ansiktskräm samt även BUS då och då. Jag är noggrann med att tvätta/smörja varje dag, det kryper nästan i kroppen av tanken på att gå och lägga sig med smink även om jag inte använder så mycket smink.

Hur är det att blogga?
– Det är super roligt! Det ger en större möjlighet att kommunicera mer än på exempelvis instagram och jag kan förmedla mitt budskap lättare. Dessutom är det väldigt roligt att ha fått förtroendet att blogga på MetroMode.

Tips till att bli stor på Instagram?
– Ha en nish, en tanke med va du vill nå ut med, se ett mönster, lär känna din målgrupp för att anpassa vad du lägger ut för vad som går hem samt för vad du vill kommunicera. Ha en långsiktig plan, det händer inte över en natt. Bygg flöde som ser sammanhängande ut och var kreativ i att ta bilder/redigering. Hitta din grej!

Vad känner du om att folk härmar dig på sociala medier/blogg även om det syns tydligt?
– Jag tror att sådant biter en tillbaka och folk som vet dem vet. Det är inget jag bryr mig om.

Vilka Youtubers följer du?
– Jag tittar på Sarahs Day, Margaux och Amanda Franzen.

Ska du starta Youtube?
– Ja det är under konstruktion 🙂

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hanna! Kan inte du snälla fixa en rabattkod hos Löfvingskliniken igen? ☺️

    S 2019-03-11 14:01:50
    Svara
  • Älskar när du ibland tar in sånna här inlägg. Jag har en liten rolig fråga kanske men om du och killen köper thaimat, vad väljer du då? Tänker du på ditt val eller tar du vad du gillar mest och vad är det isåfall 🙂 Om man ska ta något som är gott men ett bra alternativ (eller bättre) vad tycker du man ska ta då 🙂 Jag älskar asiatisk mat och tänker att det inte kan vara det mest ohälsosamma när handlar om take away, såklart man inte ska välja det friterade men du förstår nog vad jag menar. Jag gillar själv att unna mig någon gång i veckan (älskar 80-20 tänket) tycker det tillhör livet för att hålla en balans även om jag älskar träning och nyttig mat men tänker om man någon gång vill ta ett bättre alternativ på ett sånt ställe 🙂 kram!

    Selina 2019-03-07 17:19:27
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!