Min helg

Hej! Ursäkta dålig uppdatering här denna veckan, jag har haft fullt fokus på tenta som kändes bra. I fredags efter den tog vi en champagne lunch på Olivias i Göteborg. Mamma kom även förbi med Leo då jag har tid för honom nu när allt tentaplugg är ur världen. Det blev några stop långs avenyn i solen och senare åkte jag och P ut till Björkö och mina föräldrar för middag. Lördagen spenderades över en kaffe med Audrey, så trevligt! På kvällen var vi bjudna på Middag hos min syster som rundades av med spel. Spelkvällarna är underskattade!

Jag har nyss slängt i mig lite frukost och sta sticka ner till Barrys för ett pass med Ebba. Efter det ska vi käka lunch och jag ska senare fota och finjustera veckans artikel.

Hoppas att ni får en fin Söndag!

Kram Hanna

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!