Torsdag

Hej vänner! Hur mår ni?

Veckan flyger verkligen förbi och vädret är magiskt! Jag och Marcella tog en liten roadtrip till Varberg igår för spa, lunch och kaffe i solen, heelt underbart!

Jag och P tog sedan en långpromenad på kvällen och käkade sen middag ihop.

Jag har även signat upp på pilates på ett ställe nära där vi bor. Jag provade en del pilates när jag bodde i Kalifornien. Tuff träning med små medel. Jag tycker alltid om att mixa träningsformer och prova nya saker.

Nu är jag påväg till min vän och fransstylist Sanna (@phibrowsbysannat). Jag har varit utan fransar i snart 2år. Men det är lite skönt att nästan gå rätt upp ur sängen och redan se piffad ut 🙂

Idag blir det plugg hela dagen då tenta vankas imorgon. Fördelen med yrkeshögskola är att vi gör allt som vi lär oss och på så sätt kan man det nästan utan att behöva hetsplugga in information likt så jag gjorde på Handels. Dessutom jobbar jag redan mer eller mindre med det jag pluggar och det underlättar såklart att förstå och ta in teorier och modeller.

Hoppas att ni får en fin dag!

Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!