VECKANS PLANER

(Foto: David Marquez)

Härliga Måndag igen! Jag har haft en mysig helg med familj och häng med P som varit ledig. Brunchat, tränat, familjemiddag osv. Så skönt när man känner sig uppvilad inför en ny vecka.

Här kommer min veckas planer: MÅNDAG: Skola med presentation av digital marknadsplan som vi jobbat med. Följt av jobb och vidare för gymträning om jag känner för det.

TISDAG: Skola och tentaplugg. Ska även försöka få in ett pass på Barrys då Kevin är på besök från Stockholm och håller pass på eftermiddagen.

ONSDAG: Spa med Marcella samt plugg för tentan.

Min tränings-artikel kommer ut i Metro tidningen i vanlig ordning så norpa en sådan på spårvagnen eller bussarna runt om i landet. Denna vecka kommer det en massa värdefulla tips till dig som tränar, missa inte! 🙂

TORSDAG: Jag ska piffa mig hos Sanna (@phibrowsbysannat) och få fina fransar hos henne, jag gick till henne för ett par år sedan och ska göra lite fransar igen efter att mina egna fått vila. Sedan sätter jag mig förmodligen på biblioteket eller ett fik för att plugga.

FREDAG: Tenta följt av bubbel med tjejerna. Det bästa med tenta på en fredag är att enkelt kunna fira efter.

LÖRDAG/SÖNDAG: Inga planer hittills.

Tentavecka är alltid lite speciella då man går runt med plugg i huvudet nästan varje vaken timme. Men här är träningen mitt andningshål. Även spa kommer att vara välbehövligt och super härligt!!

Hoppas att ni får en fin vecka!

Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!