Torsdag & frukost recept

Godmorgon vänner!

Hur mår ni? Jag är så full av endorfiner från gårdagens sol. Tisdagen spenderades ute i regn för att knäppa bilder (självklart får ni se dem sen), blev en cool effekt.. men nu är vi trötta på regn, snö och mörker. Igår hade vi föreläsning till lunch och efter det åkte jag för att hämta Leo. Jag och Marcella möttes upp i Slottsskogen (hon har världens sötaste lilla valp på 6mån, Frans). Vi tog en promenad samt släppte hundarna i hundgården en stund. Efter det en kaffe utomhus (!!) haha en sådan liten sak gör mig lycklig i själen. Jag längtar så efter uteserveringar och sol!

Nu sitter jag i soffan och ska äta frukosten ovan, MUMS! Samt redigera lite filmmaterial. Fått så bra respons på träningsvideos som jag lägger ut på Instagram emellanåt. Jag själv älskar att spara sådant och när man står på gymmet utan inspiration så kan man plocka fram videos och veta precis vad man ska göra! Sedan blir det ett Barrys pass (ass & abs) följt av möte och sedan möta upp tjejerna för en mysig eftermiddag ihop.

Recept för min dunderfrulle kommer här:

– 1dl havregryn

– 1dl vatten

– 1dl havremjölk

– 1/2 äpple

– 1 kiwi

– 1 tesked jordnötssmör

– kanel & lite honung

Gör såhär:

– koka havregryn, vatten & havremjölk i en kastrull under omrörning i 2-3min. Ha i lite honung och kanel på slutet. Häll upp i en skål.

– skiva och toppa med äpple, kiwi samt sedan en klick jordnötssmör & lite kanel.

KLART!

Hoppas att ni får en fin Torsdag!

Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!