Recept – Plantbaserad & vegansk bowl

En liten sådan där ”go-to” lunch med en massor av gott från kylen som jag slänger ihop till en färgglad tallrik med mängder av nyttigt. Jag äter plantbaserat och älskar stora bowls med goda smakkombinationer med så ren mat som möjligt.

Du behöver för den här skönheten: 
– 1 paket kikärtor
– 3 stora nävar av riven grönkål
– 3 kokta rödbetor (färdigkokta eller koka själv)
– 1/2 avokado
– 1dl granatäppelkärnor
– 1/3 zucchin.
– 1 pressad vitlöksklyfta.
– Valfria kryddor (ex. spiskummin, chilliflakes, peppar, örtsalt).
– Lite pressad citron.

Gör såhär: 
Skiva och stek zucchinin tillsammans med vitlöken, kikärtorna och grönkålen i lite olja och krydda med valfria kryddor, jag gillar kombon listan ovan. Skiva rödbetorna, avokadon och pilla ur granatäppelkärnorna. Släng upp allt i en skål och droppa över lite färskpressad citron om du vill. Servera genast och njut!! Detta är verkligen en plantbaserad och nyttig dröm som går på 5min att slänga ihop.

Svårare än då behöver det inte vara att äta hälsosamt! 

Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!