VECKANS PLANER

MÅNDAG: Skola följt av jobb och ben/rump-pass på gymmet.

TISDAG: Möten på förmiddagen, sedan ska jag gå och kolla upp min syn (sådant där roligt man har inplanerat..?) men senare på kvällen blir det träning vilket jag ser fram emot då jag ska se vad min lilla axel klarar av som varit lite trasig det senaste och fått vila.

ONSDAG: Skola följt av träning med fokus på kondition och intensitet.

TORSDAG: Skola följt av möte och sedan Barrys pass ass & abs, jag tror att det kommer att bli en ny favorit!

FREDAG: Plugg och sedan fota/filma för en rolig grej!

LÖRDAG: Jobb och lunch med mamma.

SÖNDAG: Inga planer men jag vill gärna se filmen om Queens på bio, har ni sett den? Söndagar är perfekta för bio tycker jag!

En helt vanlig vecka plan-mässigt skulle jag säga. Ett sista ryck i skolan innan tenta-vecka och viktigare än någonsin är det att få in träningen när man sitter så mycket i skolan och behöver rasta kroppen ordentligt och få energi till långa dagar!

Taggad för en ny vecka?

Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!