Hur skaffar man träningskompisar?

När jag tänker efter delar många av mina vänner mitt intresse kring träning. Dels lever man samma typ av livsstil och dels är det roligt att kunna träna ihop då och då. Har man inte tid för en kaffe och båda prioriterar tid till sin träning i vardagen, så kan man alltid slå ihop träningstimmen och få lite kvalitetstid då också, perfekt!

Jag fick den här frågan häromdagen:

”Hur skaffar man träningskompisar?”

Svar: Hej! Gå fram till någon på gymmet, fråga om ni kan köra varannan set på en maskin eller liknande och börja prata. Gå på pass och klasser, ofta kör man två och två och kan enkelt lära känna din träningspartner på passet. Kolla incheckningar och folk som har taggat ditt träningsställe i bilderna på instagram, skriv ett litet meddelande om att du också tränar där och om ni ska köra ett pass ihop någon dag eller liknande. Om inte annat, testa en träningsform i grupp och där man pushar varandra, crossfit är en sådan. De boxar jag kört på har sådan otroligt härlig stämning! Sist men inte minst gå på mina och andras bootcamps eller träningsevent, där blir det en riktigt härlig sammanhållning och chans att lära känna andra träningsintresserade! 🙂

Va inte rädd för att ta kontakt med nya människor, livet blir så mycket roligare med nya bekantskaper och träning är en fantastisk grej som för folk samman!

Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Jobbar du på Barrys? Har sett bilder på deras sida men ser inte attt du håller i något pass

  Malina 2019-02-14 11:47:59
  Svara
  • Svar på Malinas kommentar.

   Planen var att hålla pass på jobbet men tiden räcker inte till tyvärr då jag pluggar heltid, jobbar med mina sociala kanaler och skriver artiklar. Annars hade det varit svinkul! 🙂

   hannaelfast 2019-02-18 08:44:40
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!