What I eat in a day

Ett länge efterfrågat inlägg. Såhär kan en helt vanligt veckodag se ut matväg för mig.

Frukost: finncrisp med en hel avokado på, kaffe och mixade hallon och vatten. Ofta blir det chiapudding som ett alternativ på frukost.

Lunch: Tidigare middag i en matlåda (recept hittar ni längre ner). Perfekt. Jag gillar grytor med massor av grönsaker i. När det blir varmare ute älskar jag matiga sallader, men nu blir det mest grytor till både lunch och middag faktiskt. Jag tar nästan alltid med matlåda (tror knappt jag köpt ute i skolan faktiskt), både hälsosammare och mer ekonomiskt!

Mellanmål: havregrynsgröt med äppelkompott, jordnötssmör, kokoschips, tranbär och skummad mjölk. Den här godingen fanns på Johan&Nyström. Vanligtvis blir det en banan eller granola & havreyoughurt innan gymmet.

Middag: bönpasta med vegansk köttfärssås, YUM! Jag är oftast vrålhungrig efter träningen och bönpastan är en favorit. Jag gillar ren mat (inget halvfabrikat & så lite tillsatser och skit som möjligt) som är lättlagad, går snabbt, är gott, nyttig och plantbaserad.

Jag åt fler mellanmål och spred ut måltiderna till fler förr, men nu blir det 3 rejäla måltider + något enkelt mellanmål eftersom att det är det jag hinner med och vad som funkar i min vardag. Jag lägger fokus på att hålla mig mätt för att hålla en bra energi till dagens studier/jobb samt träning och allt annat i vardagen. Mat är som bränsle för min kropp och jag mår fantastisk bra av att äta plantbaserat och att hålla en bra balans av kolhydrater fett och protein. Men framförallt mår den bra utav att inte hetsa kring det hela.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!