VECKANS PLANER

Solen skiner och vi har en ny vecka framför oss. Jag startade min måndag på gymmet med överkroppsstyrka och rörlighet tillsammans med lite löpning (videos kommer upp på Instagram). Sedan en promenad i solen till jobbet. Jag känner mig så taggad på veckan och allt som händer just nu. Nästan varje dag kommet ett nytt mail om något roligt att planera in eller vara med om. Jag är så glad och tacksam för allt! Det blir att köra järnet nu ett par veckor innan jag och P åker till Marbella för en vecka ihop. Underbart!

Såhär kommer min vecka att se ut: 

MÅNDAG: Jobb, plugg och styrketräning för överkroppen.

TISDAG: Skola och efter det plugg, det blir en intensiv vecka i skolan. Styrkepass för underkroppen.

ONSDAG: Skola och inlämning av ett arbete. Min artikel publiceras i Metro tidningen i vanlig ordning, så se till att norpa en sådan på vägen, så kul! Yoga pass på eftermiddagen.

TORSDAG: Alla <3 dag. Jag och P har inte planerat något speciellt, men det blir vår andra alla hjärtans dag ihop, så mysigt!

FREDAG: Möte på förmiddagen och sedan lunch med min faster. Barrys helkroppspass på eftermiddagen.

LÖRDAG: Inga planer. Möjligtvis crossfit för att inleda lördagen och sedan eventuellt ett glas och en god middag hos oss? Vi får se.

SÖNDAG: Brunch med tjejerna.

Hoppas att ni får en fin vecka!
Kram H 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!