Det är inte alltid lätt i en värld av flöden & filter

Det är inte lätt att vara ung tjej i ett konstant flöde av ideal kroppen.
Ett konstant flöde av resor, karriärer, utseende och perfektion.
Det är inte lätt att veta vem man själv är och om man duger.
För hur man än vrider och vänder på det så finns det inte filter i den verkliga världen,
även om vi verkar tro att flödet faktiskt är verkligt.

Jag är ibland tacksam över att instagram/facebook på det vis det influerar oss idag inte kom förens jag var 15år.
Jag undrar hur en 7åring, 10åring, 13åring klarar av trycket innan man ens hunnit hitta sig själv?
Jag är rädd för att mina framtida barn kommer att få det tuffare än jag, och jag är rädd för att flödena påverkar oss mer negativt än vi tror.

Vart på vägen förstår vi att vi duger precis som vi är?
Att flöden är virituella, de är skapande och kreativa, men de är inte verkliga.
Vi är verkliga med håret i en tofs i soffan, med tre finnar på hakan, med osäkerheter, tvätt som borde tvättas och med tjafs om disken. Vi är lika verkliga i upplevandet av solnedgången, nyårsfryverkerierna och födelsedagsmiddagen utan att vi ser dem genom iphone kameran.

Lika mycket som att jag älskar det digitala, att vara kreativ, fota och skapa. Så tror jag också på att lägga ner telefonen ibland, på att umgås på riktigt och på att folk inte förväntar sig att du ska vara tillgänglig och uppkopplad varje vaken minut.

När jag frågade er om varför ni följer mig på instagram fick jag svaren;
”för att du bidrar med noll hets utan du peppar och inspirerar verkligen i träning, hälsa, kropp och knopp” ”för att du har en hälsosam syn på träning, mat och balans i livet” ”din mix av livet och träning men framförallt din sunda syn på hälsa” ”du är en stor inspiration”. 

Och det känns lite som ett kvitto på att det jag gör är en del av min själ och att mitt budskap kommer fram.
För att jag vill vara en motpol till hets och framförallt inom mitt område träning/kost/hälsa så behövs det.

Vad jag vill säga i en värld av filter och omtagningar.

Vi alla är bara människor och vi alla duger precis som vi är.

Ta hand om er! <3
/H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!