FREDAGSLISTAN

VECKANS BÄSTA: En så enkel grej som det här med att handla mar online. Hur kunde vi vara så sena på den bollen? Nu kommer vi aldrig köra söndagshandlingen tillsammans med resten av stan på Ica maxi. Vi sitter i soffan med en kaffe och klickar hem veckans mat i lugn och ro. Snacka om att spara tid?! Även Yin Yogan i Onsdags får hamna här, SÅ härligt!!!!

VECKANS MÅENDE: En liten dipp i Onsdags med migrän gick som tur över på torsdagen. Annars pigg och glad!

VECKANS SÄMSTA: Faceplanten utanför dörren i morgonstressen påväg till skolan i Torsdags. haha vi fick oss ett gott skratt iaf.

VECKANS TACKSAMHET: P, familj, vänner, Leo <3

VECKANS TAJMING: Att jag hann med dagens pass med ”flying yoga” jag provar på olika yoga typer denna veckan inför en ny artikel. Herregud va överrraskad jag var, detta var svinroligt!!!

VECKANS GODASTE: Pontus lagade en grym pastarätt i Tisdags med vegansk köttfärssås. Jag lagar mest mat hemma men han är riktigt duktig när han håller rodret i köket!

VECKANS FINASTE: Min fina vän Elin kunde vara dagmatte till Leo i Torsdags, det är guld värt då jag inte vill lämna honom ensam hemma för mycket. Dessutom är han så enkel att ha med överallt och älskar allt och alla som klappar på honom haha.

JUST NU: Kom precis hem från en dag på stan med syrran och nagelsalongen på hörnet där naglarna fick en makeover. Jag kör på gellack och idag blev det en mörkrosa/nude färg. P kommer snart hem från gymmet och då ska vi laga något gott ihop, öppna en flaska bubbel och fira att jag är Metros nya hälsoredaktör, vi har inte hunnit fira det ännu.

HELGEN: Middag med vänner, fotografering samt mys med familjen och Leo.

Hoppas att ni haft och får en fortsatt fin Fredag!
Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!