Min helg

Hur snabbt har denna helgen gått? I Fredags satt jag och Marcella och fick en hel del plugg gjort. Sedan bestämde vi oss för att mötas upp på kvällen för ett glas. Men först fixade jag mysmiddag till P när han kom hem från jobbet. Blommor, gott rödvin och en härlig fredagsmiddag stod på bordet. Jag tycker att det är fint att göra sådant för varandra ibland. Vidare för ett glas och en sväng ute, men vi var hemma vid 1 så det var skönt.

Lördagmorgon spenderades med frukost hemma i ett snötäckt Göteborg, lite mysigt. Sedan tog vi bilen ut till Björkö där mina föräldrar bor för en långpromenad med hundarna i skogen samt att umgås lite med familjen. Väl hemma landade vi i soffan framför en film och svängde sedan ner till en ny favorit restaurang i Linné. En liten mysig italienare som har en av de godaste veganska risottos jag smakat! Jag älskar en klassisk vitvin och svamp-risotto!

Söndagen startades med en kaffe tillsammans med Audrey på Bar Centro (en annan pärla i Göteborg) och sedan vidare för ett pass på Barrys. Riktigt skönt att köra ett tufft och svettigt bootcamp pass! Jag känner att träningssuget är på topp igen och jag är taggad inför en ny vecka av härliga pass!

Ikväll ska vi möta upp Ps familj för söndagsmiddag.
Härlig helg helt enkelt!

Hoppas att ni har haft en fin helg!
Kram H 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!