Hur jag redigerar mina bilder

Hej mina fina!

Hur mår ni? Jag försöker få igång fredagskänslan här. Vi har en lång dag i skolan med föreläsningar och sedan är jag sugen på att träna och senare kanske ta ett glas.

Jag får ofta frågor kring hur jag redigerar mina bilder.
Oftast kör jag i lightroom där jag gjort egna presets som jag använder om och om igen. Men jag gör ibland en snabbare variant där jag använder VSCO appen. Jag har betalversionen för att få fler filter. A4 är min favorit. Sedan justerar jag alltid efter bildens ursprungliga ljus, färg osv för att få bilderna att matcha varandra.

Efter att jag redigerat bilderna så använder jag appen UNUM (den har varit guld för mitt flöde). Där lägger jag in bilder och ändrar ordning eller ser vilken som kommer att passa bäst som nästa bild bredvid den senaste jag lade upp.

Att härma andras flöden rakt av tycker jag inte man ska göra, inspireras istället och hitta din egen nish. Det viktigaste är att hitta en typ av redigering du gillar och sedan följa det för att få en snygg röd tråd i din profil. Jag rekommenderar också att lägga lite extra tid på redigeringen då det faktiskt gör mycket.

Hoppas att ni får en fin Fredag!
kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!