3 grunder till att lyckas med din träning

Kontinuitet

Det är lätt att vilja skynda framåt, men det är det långa loppet som räknas. Alltså ha kontinuitet i träningen och ta en vecka i taget. Därför vinner färre bra pass som ger en hållbar livsstil över en period av hetsträning som resulterar i att man tappar suget.

Utveckling

Oavsett vad du har för mål, om det handlar om att bli starkare eller känna sig piggare i vardagen. Att känna att man är på rätt väg och utvecklas lite hela tiden är en nyckel till att motivationen stannar och att man fortsätter.

Genuint intresse & att tycka att det är roligt

Jag har sagt det förr, hitta den träningsform som du genuint tycker är rolig och bli bra på det. Internet är din bästa vän, det finns så mycket bra info. Läs på om hur kroppen fungerar, varför konditionsträning är bra för dig, hur muskeltillväxt fungerar eller hur du kan förbättra löpsteget. Jag älskar kunskap och att lära mig om träningen jag utför tillför så mycket mervärde i det jag gör!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej! Jag om du har några tips för hur man kan hitta träningskompisar? Kram!

    Amanda 2019-01-29 20:37:03
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!