Onsdag

(Fått så mycket frågor om dessa skor, jag älskar dem och hittade dem på rean! De finns fortfarande kvar till sjukt pris HÄR adlink)

Godmorgon vänner!

Tack för så fin respons om gårdagens inlägg om mindset kring träning och kost då och nu. Tänk att så många av er känner igen sig. Jag älskar när ni mailar eller skickar DMs på Instagram. Fortsätt med det! 🙂

Jag startar min dag på Bönor & Bagels för frukost och 2 koppar kaffe. Jag tillägnar några timmar här för att skriva. Jag håller på med en sån sjuk rolig grej just nu som jag är SÅ taggad på att få berätta för er om! Ordspråket om att man ska jobba på och göra det man tycker är kul kommer att löna sig i slutändan stämmer verkligen. När det känns som om alla motgångar kommer på samma gång, är det bara att ta en sak i taget och jobba på, i slutändan är det värt allt slit. Men också att aldrig sluta tro på det man gör och en själv. Tvivla aldrig! Kör bara! 🙂

Jag har bokat in ett Yoga pass på Hagabadet vid lunch. Det var ett tag sedan nu så det ska bli helt underbart. Jag väljer ofta de passen som är i Hot-sal, det är så skönt att komma in i värmen såhär års.

Efter det ska jag filma lte träningsvideos till er, de har fått super bra feedback på instagram och ni är många som sparar ner dem för att köra på era pass. Jag gör själv ofta så, så ligger den under ”sparat” och så kan man ta fram när man behöver inspiration på gymmet, perfekt!

Det blir en dag av jobb helt enkelt.
Hoppas att ni får en fin Onsdag!
Kram H 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!