Veckans planer

Underbara Måndag! Jag är så taggad just nu. Trots en förkylning som håller mig ifrån träning så är jag hög på energi från helgen. Eventet gav en riktig positiv boost och jag känner att jag vill göra mer liknande saker, så roligt! Dessutom fick jag hänga massor med vänner i helgen då min älskade vän Lovisa hade avskedsfest, kommer sakna det lyckopillret. Läs hennes blogg HÄR, jag kommer att följa den slaviskt när hon är på äventyr i Australien. Samt tur att facetime finns! Igår söndag så var P ledig och vi bestämde för att ha en hel mysdag tillsammans. Knappt göra någonting, bara gå runt i vår kärleksbubbla, strecktitta på serier, laga mat och sitta och prata.

Det känns underbart med Måndag och jag känner min så redo att jobba igenom mailinkorgen, ta tag i veckans plugg och så småningom få till något pass på gymmet när kroppen är redo!

Här kommer veckans planer:

MÅNDAG: Jobb jobb jobb.

TISDAG: Plugg tillsammans med fina Marcella. Vi lägger upp en digital marknadsplan för ett företag, så roligt!

ONSDAG: Jobb och plugg följt av eventuellt yoga tillsammans med mamma. Yin Yogan saknar kroppen och mamma saknar jag alltid haha. Jag ska även springa lite ärenden på stan, plocka upp ett par saker hos skräddaren och gå på ett snabbt möte.

TORSDAG: Föreläsningar till 16 sedan inga planer ännu.

FREDAG: Frisörbesök hos bästa Linnea (hair_do_by_linnea på Instagram, finns på Studio 11 på Linnegatan) vi ska fixa lite färg och highlights samt flytta upp mitt löshår. Jag är så otroligt nöjd med mitt svall så jag ser fram emot att få en liten uppfräschning!

LÖRDAG: Då vankas middag, p3galan och en staycation på hotell. Kommer att bli en pang-kväll!

SÖNDAG: Inga planer men möjligtvis en middag eller något mysigt.

En kickass vecka. Nu vill jag bli helt frisk också så att jag får köra lite Barrys och träning! 🙂

Hoppas att ni får en fin vecka!
Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!