TRÄNINGSEVENT – BOOTCAMP x HANNA ELFAST

Herregud hörrni! SÅ bra det blev!

Jag hade inte kunnat vara gladare och nöjdare över hur mitt tränings-eventet blev. Mitt första anordnade event där jag gjorde allt från en ide, till planering, till oändliga mailkonversationer med samarbetspartners och slutligen till att faktiskt stå där med alla fina tjejer i Lördags.

Det var allt jag hade hoppats på med så mycket girl power pepp och positiv energi. Alla körde järnet och träningen blev riktigt bra i kombo med hög pumpande musik och ett fysiskt utmanande och roligt upplägg.

Grymma goodiebags, snacks/juice efteråt, fotovägg och annat kul. Helheten gjorde det!

Det är så roligt att rodda sådant här när man har seriösa grymma personer att jobba med via samarbetspartners som var med. Samt Cristopher Carrwik bakom kameran som agerade fotograf under hela eventet. Stort TACK till er!

Framförallt fantastiskt stort TACK till alla powerladies som var med och gav allt! 🙂

Ni har frågat om när jag kör nästa gång. Det här var ju grymt roligt, självklart vill jag köra igen! Vill du vara med nästa gång och vara först med att få information om när var och hur? Gå med i facebookgruppen ”BOOTCAMP – HANNA ELFAST” som finns HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!