Onsdag & Svar på frågestund

Hej vänner! Hur mår ni? I mitten av veckan och jag känner mig verkligen på gång, inne i rutinerna, taggad på träning jobb och skola. Jag inleder dagen med en frukost på Bönor & Bagels, det ligger så nära oss och dem har gryyym vegansk frulle!

Jag tänker att jag ska ta och svara på era frågor från tidigare frågestund:

Fråga: Hur lång är du och vad väger du? 
Svar: Jag är 175cm och vikten har jag ingen aning om. Hade jag vetat det så hade jag inte skrivit ut det här 🙂 Alla är så olika i kroppsbyggnad och jag personligen väger gärna mer med mer muskler än att väga så liten siffra som möjligt, då muskler väger mer än fett. Så att fokusera på en siffra och jämföra vikt mot vikt vid en längd säger i princip ingenting! 🙂  

Fråga: Har du några intressen förutom träning? 
Svar: Om resa är ett intresse så är det något som ger mig så mycket livsglädje! Jag älskar även matlagning, inredning och mode. Ett ytterligare intresse jag vill ta upp är ridning men det är ännu svårt att få in med tiden. 

Fråga: Hur många pass per vecka kör du? 
Svar: 4-6 pass per vecka, ibland bara 2 pass, det beror helt på hur hektisk veckan är med skola/jobb men jag snittar 5 pass varje vecka året runt. Ibland tar jag en vilovecka när jag känner att kroppen behöver det och jag tvingar mig aldrig till träning om kroppen säger nej. Träning för mig ska vara rolig och givande och inte hets eller press. 

Fråga: Hur lägger du upp träningen på en vecka?
Svar: Jag försöker köra ca. 2 rena styrkepass, 2 högintensiva helkroppspass med mycket kondis (ex barrys) och 1-2 yogapass. 

Fråga: Hur får du motivation jämt? 
Svar: Jag har inte alltid motivation men eftersom att jag känner mig fri i att träna vad jag vill och hur jag vill så gör jag det endast för att jag vill och älskar det. Därav tänker jag inte så mycket på att motivera mig eller inte, att träna är för mig som att borsta tänderna, en naturlig del i vardagen. 

Fråga: Hur sminkar du dig? Så naturligt och fint! 
Svar: Tack snälla, jag gillar smink som ser naturligt ut och jag älskar att hitta budgetfynden som jag inte kan vara utan!
Jag använder en BB cream från Loreal som knappt ger färg utan bara jämnar ut. Sedan en concealer från Lumene under ögonen som jag äntligen hittat en konsistens på som både täcker och sitter kvar. Efter det kör jag contour från Benefit under kindbenen, längs käken och lite i pannan. Efter det lite mascara från Lancome och ögonbrynspenna från Anastasia (den sitter som en smäck!). Klar! 🙂 

Fråga: Hur träffades du och P? 
Svar: Var bekanta sedan tidigare genom gemensamma vänner, men träffades sedan på gymmet. <3 

Fråga: Favoritsmoothie? 
Svar: Banan, mango, mynta, äpplejuice eller mandelmjölk om jag gör hemma alternastivt ”Green Latifa med vegan protein” på Barrys, den har både spenat och mandelsmör i sig, yaaas! 

 

Nu ska jag göra lite ärenden på stan och sedan iväg på ett Barrys pass, första efter semestern kommer att vara tufft men jag är super taggad! 🙂 Hoppas att ni får en härlig Onsdag!

Karm H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!