21 saker jag tar med mig från 2018 & känslan inför 2019

I sin helhet ett fantastiskt år har passerat och det har gått snabbare än någonsin. Många fina stunder, mycket skratt men också en hel del stress. Ibland tycker jag att det är svårt att förhålla sig till en prestationsångest jag haft sedan barn. Den har visat sig även detta år, men jag måste säga att jag utvecklats i att kunna hantera det. Att kunna ta ett steg tillbaka, titta på situationer utifrån, avdramatisera och att sänka ribban om krav på sig själv är en otrolig styrka jag har lärt mig att bemästra detta året. Någonstans känner jag trygghet i att påminna sig om vad som faktiskt är viktigt, de som är nära. Samt att saker ska vara roligt. Resan dit är lika viktig som målet i sig.

Detta året tar jag bland annat med mig dessa 21 saker:

– Jag började plugga något jag själv genuint ville och struntade i alla ”man borde” och valde att gå min egen väg.

– Jag blev en av Metromodes utvalda bloggare. Jag känner att jag utvecklas som contentcreator och det är såså roligt!

– Jag har haft fantastiska samarbeten som varit väldigt lyckade och mina sociala kanaler blomstrar mer och mer för varje dag som går.

– Jag har njutit av härliga resor till rivieran, Köpenhamn och Spanien. Framförallt minns jag kvalitetstiden med personer som ligger mig varmt om hjärtat, kanske före själva platserna.

– Jag har jobbat hårt och haft mycket för mig vilket bidragit till stress men har utan tvekan lönat sig i slutändan!

– Jag började äta vegansk mat och har aldrig mått bättre! Herregud vilken eye opening, det bästa som hänt och har förändrat så mycket i mitt mående! Tänk om man visste detta tidigare?!

– Jag har lagt om min träning och utvecklats en hel del konditionsmässigt och i snabbhet/explosivitet. Mycket tack vare investerad tid på BARRY’S som öppnade i Gbg.

– Jag har uvecklats som PT med en vår/sommar av nöjda PT kunder och sedan Online.

– Jag tog mig an Yoga, något jag inte tyckte om tidigare men jag bestämde mig för att ge det en ärlig chans. Idag kör jag 1-2 pass i veckan på Hagabadet och det är mycket tack vare den jag har klarat av det höga trycket!

– Jag har fått nya underbara vänner som jag vill behålla i all framtid! Samt spenderat värdefull tid med gamla vänner som ligger mig varmt om hjärtat. Det är så viktigt med fina vänner, dem betyder mycket!

– Jag sa JA och förlovade mig med min livs kärlek! Att få skratta med dig varje dag är det finaste jag upplevt! Aldrig tidigare har jag känt mig som en så given del av ett team. Han och jag.

2019?

Jag känner mig mer än redo för ett nytt givande år. Inte att jag behöver en nystart på något sätt utan att jag bara ska fortsätta i samma spår, jobba på och ha roligt! Jag går in i ett nytt år utan krav eller press. Jag går in i 2019 med en bra magkänsla om att detta kommer att bli det bästa året hittills!

Jag vill slutligen passa på att Tacka er som följer mig och för all support kring det jag gör! Det betyder så mycket! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!