Årskrönika 2018 – Att älska dig är det finaste för mig

Funderingar över ett år som gått. Ett år fyllt med så många oväntade och överraskande saker men framförallt kärlek. Vi firade nyår för ett år sedan jag och P på Björkö där jag växt upp. Att gå hand i hand med honom i mina traditioner är något särskilt fint. Att vara älskad av honom är ännu finare.

Där kysstes vi under en sprakande himmel och kände att ett nytt år står framför oss med hopp och längtan. När jag tittar tillbaka på det så känns det som igår. Det här året har gått otroligt snabbt. Dem säger att tiden går fort när man har roligt och det har jag minst sagt haft. Jag tror att en styrka vi har som par är att vi har roligt ihop. Att skratta ihop med någon man älskar dagligen, har mer eller mindre ändrat min syn på relationer. För om man inte har kul ihop, lyfter varandra och skrattar, hur ska man då vilja leva med varandra varje dag och vaken timme? Det är en trygghet att känna en sådan styrka ihop genom alla skratt och lyckliga stunder, varje dag!

En vinter blev till vår. Jag fyllde 22år och P trollade bort mig på en oförglömlig födelsedag, den första jag fått uppleva med honom. Jag smed nya planer i linje med mina drömmar och vad jag minns är att oavsett vad jag berättade sa du instämmande ”ja, självklart, kör! Jag stöttar dig”. Det är så fint att känna ett sådant stöd och redan då visste jag att oavsett vad vi ställs framför i en framtid, så står vi sida vid sida och stöttar varandra.

En het sommar stod runt hörnet och en hel del jobb för oss båda. Trots få lediga dagar så skapade vi de där stunderna av att inte behöva göra något alls men ändå få väldens härligaste minnen. Tillsammans behövs inte mycket för att vi ska vara i vår kärleksbubbla.

En höst kom senare än väntat. Jag började plugga i kombination med två jobb vid sidan om. Stressen kröp sig på men i kombination med känslan av att jag klarar allt. Återigen fick jag ”Kör din grej, jag hjälper med vad jag kan”. Jag klarar allt med han vid min sida. Vi klarar allt.

En kylig vinter kändes inte lika välkommen som hans varma famn natt efter natt. Att han alltid tar min hand när den är kall, klappar mig på ryggen när vi ska sova och pussar mig hejdå med längtan varje dag vi skiljs åt är så fint.

Sedan en dag när jag kom innanför dörren, möttes jag av ett hav av levande ljus, rosor och känslor. Överraskad och lycklig hittar jag honom nere på ett knä. Inget har någonsin känts så självklart som ett Ja.

P. För med dig är livet ett äventyr, för hos dig är jag älskad mer än livet själv, för du är allt jag önskat och för dig skulle jag göra allt.

Ett nytt år står inför oss och återigen kommer vi att kyssas under en sprakade himmel med hopp och längtan inför ett till år ihop. Kärare och lyckligare än någonsin. Redo att stå inför nya utmaningar, nya skratt och skapa nya minnen tillsammans.

Ett nytt år står inför oss och jag är säker på att det kommer att bli det bästa hittills.

För att älska dig och vara älskad av dig är det finaste för mig.

Hanna Elfast

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!