GOD JUL! + Julträning för hela kroppen

Tänk att det är självaste julafton?! Första året som jag inte firar med min familj utan med Ps på Mallis. Härligt med miljöombyte och semester!

Jag vill passa på att Tacka er för att ni är så fina samt stöttar vad jag för och tror på! Så kul att så många redan anmält sig till träningseventet 12/1. Det finns ett par platser kvar så vill du vara med på världens roligaste förmiddag med mig så maila [email protected] (mer info om eventet finns i tidigare inlägg).

Nu i jul så kanske träningen blir lite annorlunda än annars. Jag passade på och körde ett styrkepass för hela kroppen igår då jag inte kommer att träna som vanligt dels över jul och dels för att vi är utomlands. Här kommer passet som ni kan printa och köra effektivt på gymmet mellan julfirandet.

– 10min uppvärmnings-löpning på bandet på 8-12 i hastighet.

– 10rep x 4 set marklyft med stång.

– 10rep latsdrag i maskin SUPERSET med 10rep rodd med handlar x 3 set.

– 10rep squat med 10kg viktplatta i händerna SUPERSET med 10rep utfallssteg bakåt hållandes i samma viktplatta x 3set.

– 20rep hipthrust (alternativt i ”booty builder” maskin) x 2.

– 10 hängande benlyft – 10 burpees – 10 ground to overhead med viktplatta – 10 russian twist – 10 boxjumps – x 3 varv.

Om du har tid över, avsluta med plankan i ca 2-5 min beroende på hur mycket du klarar!

Varför inte ta med släktingarna och träna ihop? Kör hårt!

& GOD JUL!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!