KICKSTARTA året med MIG

Hej vänner!!
Jag har äran att få dela med mig av en inbjudan av mitt träningsevent till er. SÅ TAGGAD FÖR DETTA!!!

Det kommer att bli en riktig kickass förmiddag med träning med mig (givetvis anpassat så att vem som helst utan tidigare träningserfarenhet kan vara med!), maxade goodiebags till alla och grymma tävlingar med chans att vinna allt från NOCCO flak till presentkort på skönhetsbehandlingar.

Ni är såklart så så Välkomna! Dra med kompisen, syrran eller köp sista julklappen?
Allt du behöver göra för att norpa en plats innan de tar slut är att maila namn till [email protected] 

Detta vill ni inte missa vill jag lova 🙂
Kram H 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!