Mini-intervju – 12 snabba

(Frågor inspirerade av bästa Metromodes intervju med Hannah Andersson (Fashionablefit på IG, super inspirerande tjej!).

Vad tränar du helst just nu?

Barry’s, styrketräning, Crossfit, Löpning och yoga. Ja det är ungefär den blandningen jag kör på mina träningsveckor och jag älskar kombon!

Vem tränar du helst med just nu?

– P såklart. Men också kul att träna med vänner och pappa.

Favorit-träningslåt?

– Spotify har nyss gett oss låtarna man lyssnat på mest under året så nu går min mest sönderspelade låt på även när jag tränar; A good Night av John Legend. Annars är en klassiker BOOM av Tiesto på träningspassen! Här kommer ni till min workout playlist -> KLICK!

Favorit-träningsplagget att träna i?

– Sköna och mjuka tights som gärna är lite höga i midjan och som sitter åt så att de inte åker ner när man springer.

Träninsform du inte provat än men är nyfiken på?

– När jag var i Thailand tog jag en lektion med en thaiboxare, något jag vill köra på riktigt. Mer kampsport hade varit roligt att prova på!

Favorit-styrkeövning?

Marklyft. Finns så många olika varianter och jag älskar hur jag känner mig genomstark av den övningen. När jag körde tung styrka lyfte jag 130kg, idag är jag långt ifrån då mitt fokus inte ligger där, men jag kör alltid mark minst 1 gång i veckan. Det är inte för inte att den är utsett till den bästa övningen för hela kroppen.

Vad finns alltid i din kyl?

– Soltorkade tomater, grönsaker, rotfrukter, mandel/havremjölk, chiapudding, grapefrukt, matlåda till lunch dagen efter (har alltid med mig lunchlåda till skolan) osv.

.. i din frys?

– Fryst hackad lök (life hack!), frysta kryddor som basilika, chilli och ingefära, bär och frukt som mango och wokmix eller andra frysta grönsaker (finns alltid och det slänger jag in i många olika grytor eller steker vid sidan om en rätt.

.. i ditt skafferi?

– Bönor, linser, bönpasta, ris, krossade tomater, kokosmjölk osv.

Vart hittar vi dig en fredagskväll?

– Tar ett glas bubbel med en tjejkompis eller käkar tacos med P i soffan framför en film.

.. en lördagsförmiddag?

– På gymmet följt av brunch, den kombon älskar jag!

.. en söndagseftermiddag?

– Hänger med min familj, går på bio eller tar en långpromenad med Leo (vovven).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hur kommer du tänka kring kosten över jul? Både julbordet och under hela högtiden liksom! Något du kommer undervika, eller hur går dina tankar? Kram<3

    emma 2018-12-18 19:25:49
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!