Förlovningen

Ni som följer mig på Instagram vet ju redan. I fredags så friade P till mig. Min kärlek. Herregud va jag blev överraskad.
Min önskan var att det skulle kännas personligt och äkta, jag ör inte mycket för spex, jag ville att det skulle vara våran stund.
Det var det verkligen. Jag hade ingen aning om att när jag kom innanför dörren efter en lång dag av plåtning och jobb, att han skulle stå där. Tända ljus i hela lägenheten, en STOR bukett rosor, champagne och där stod han på ett knä med Celine Dion spelandes i bakgrunden. SÅ FINT! Ni förstår att jag inte kunde hålla tillbaka tårarna. Efter att ha delat på en flaska och suttit och pratat och pussats konstant i 3h så gick vi ner till favoriten Hello Monkey (jag älskar asian fusion mat, och dem är grymma på veganskt) för 6 rätters. Så fint och mysigt!

Tänk att det va han som stod där på knä. Han som fått mig att skratta precis varje dag sedan vi träffades. Han som alltid finns där, oavsett. Han som utgör andra halvan av vårt team. Han jag vill resa världen över med och uppleva alla vackra stunder. Han.

Och ringen…. heeelt magiskt vacker.. pinch me?! haha.

Just nu?
Nyförlovad, kär och väldigt väldigt lycklig!

Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Stort grattis! Kommer att sakna din blogg på Nouw, men ska försöka följa dig här också.
  Lycka till och stort grattis!! <3 <3 <3

  Emilia 2018-12-18 12:51:56 https://nouw.com/bloggguiden
  Svara
  • Svar på Emilias kommentar.

   Tack snälla! Du får lägga till denna bloggen i ”läslistan” så att du inte missar :)) Glad att du läser

   hannaelfast 2018-12-18 13:22:36
   Svara
 • Vad fint, varmt grattis! ? Hittade din blogg för en tid sedan och tycker du skriver väldigt intressant och tankeväckande. Önskar dig en fin dag och en mysig väntan på julen!

  Fronda 2018-12-18 07:49:49
  Svara
 • Grattis 🙂
  Sen måste jag passa på att säga att jag gillar din blogg

  katarina 2018-12-17 10:25:26
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!