FREDAGSLISTAN

Veckans bästa:

– Effektiviteten jag har levererat denna veckan ska jag ge mig själv en klapp på axeln för. Inlämningar och uppgifter i skolan blandat med jobb, klienter och blogg/instagram. Sedan har jag även fått in träningen som jag önskat.

Veckans godaste måltid:

– Jag och P tog en ”datenight” mitt i veckan. Piffade oss lite och gick ner till RamenYa ett japanskt ställe i Linné. Det känns viktigt att göra lite sådant ibland och det är så enkelt och mysigt att gå ner till någon av alla kvarterskrogar här. Älskar den här stadsdelen!!

Veckans roligaste träningspass:

– Barry’s som alltid haha. Men det är förbannat roligt!! Jag var på ett chest, back, abs pass som ni såg på instagram ni som följer mig DÄR.

Veckans mående:

– Aningen stressad men samtidigt väldigt produktiv. Jag kör järnet nu innan vi åker bort över jul, det kommer att bli magiskt skönt att varva ner!

Just nu:
– Äter frukost och preppar huden lite inför plåtning. Jag är så tagga för detta. Lyxen att få hår / makeup fixad och sedan att fota med en duktig fotograf på en cool location. Jag var på konstutställning på röda sten för ett tag sedan och sa till min svärmor, HÄR ska man fota någon gång. Det är en gammal fabrik i tegel med stora fönster och häftigt ljusinsläpp. Gissa vart vi nu ska fota?! 😉 Kommer att bli en grymt rolig dag!

Helgens planer:

– Fira min fina sambo tillsammans med hans familj och sedan träna och umgås med vänner. Som vanligt bokar jag inte upp helgerna för mycket. Det ger rum för spontanitet! 🙂

Hoppas att ni får en fantastisk Fredag och helg!
Kram H 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!