5 favoritövningar jag aldrig missar under en träningsvecka

  • BENBÖJ 
  • MARKLYFT 
  • KETTLEBELL SVINGAR 
  • AXELPRESSAR 
  • SITUPS 
  • Jag tycker om övningar som involverar jobb för hela kroppen. Marklyft är utsedd till världens bästa övning då den är så simpel men samtidigt uppstärkande för hela kroppen. Benböjen finns alltid med på ett eller annat sätt och jag mixar gärna upp passen med olika typer av benböj. Skulle jag välja ett redskap i gymmet så skulle det vara kettlebell, därför får svingar en klar plats på listan. Dessutom får man upp flåset och det är ett genomgående tema i mina pass, jag avslutar nästan alltid med flås. Även axelpressarna finns med, simpel med att lyfta ovanför huvudet, men viktig för att göra en rörelse och bli stark ovanför huvudet som vi normalt inte är. Jag lägger mer tid nu än någonsin på en stark mage och bål då jag märker hur det hjälper mig att bli strakare i andra övningar, här kommer olika typer av situps och plankor in och jag får även mycket träning för bålen i yogan.

    Vad är dina 5 favoriter? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!