Det är okej att inte alltid känna sig okej

Idag var en sådan dag. När saker känns staplade på hög, när energin inte är där den brukar och prestationsångesten sätter in.
Det är konstigt det där med prestationsångest. Något jag haft sedan jag var liten, men aldrig lär man sig att det mer eller mindre bara är hjärnspöken. Det är konstigt att man själv börjar ifrågasätta sin kapacitet från en dag till en annan? Att driva blogg och sociala medier handlar inte om att göra något bra en gång och leva på det, det handlar om att ständigt vara bättre än igår, daglig uppdatering och skapa intressant content. Jag älskar det!! Men det medför också en viss press. Press som inte egentligen kommer ifrån någon annan än mig själv. När jag får prestationsångest så försöker jag alltid sätta fingret på vad det är och sedan göra en plan, vad ska jag göra för att förbättras och göra sakerna konkret istället för känslor.

Sagt och gjort så lade jag ut en liten undersökning på instagram där ni fick svara på vad ni föredrar för typ av bilder, om tittar på bilderna endast eller även läser texterna, om ni tycker om videos som inlägg eller i storyn, samt slutligen varför ni följer mig?

Jag fick både viktig info för att utvecklas och förstå vad ni gillar så att jag kan göra mer av det.
Men framförallt fick jag SÅ fin respons om varför ni följer mig. Här kommer ett par..

”Jag följer dig för att du är”:..

Äkta!”, ”Du är så härlig som person och det syns verkligen igenom här”, ”Du levererar intressant content och vackra bilder” ”Jag började följa dig för att du har ett sunt tänk kring mat och träning”, ”Du sprider sådan positivitet”, ”Du är min inspiration”, ”Du är äkta och man känner att du gör detta helhjärtat och inte för likes”, ”Jordnära & äkta”.

Gud jag blev så otroligt glad och rörd av att läsa alla svar. En riktig klapp på axeln om att jag gör något bra och att ni uppskattar det! I andra yrken har man kollegor som kan ge den där klappen, jag själv är dålig på att göra det på egen hand.

Det är okej att inte alltid känna sig okej. Vi alla brottas med olika saker, min motståndare och största drivkraft är prestationsångest. Sådana dagar måste få komma ibland, de ger oss perspektiv.
Men jag måste säga att ni vände min dag med alla fina ord. TACK TACK TACK!

Ta hand om er & tack för att ni följer & supportar vad jag gör❤ kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!