Fredagslistan

Foto av fantastiskt duktiga Linnéa Broberg & ny träningstopp från Aimn. 

Veckans bästa:

– Jag måste säga de skönhetssaker som jag unnat mig själv nu i höstmörkret. 1. Mitt nya fina hår från (hair_do_by_linnea på instagaram) så härligt med ett svall. 2. Jag gör shellack sedan ett tag tillbaka och jag blir genuint glad över att alltid ha fina naglar. Inte super långa och inget som skadar kvalitén på mina egna naglar utan dem är bara alltid fräscha och det är guld värt. Sedan har vi ju The Beauty Boutique ii Göteborg som ger mig lite färg, annars är jag vit som ett spöke kan jag lova haha. Senast fick jag även pröva ”lashlift” där man böjer permanent och färgar fransarna så att de alltid är svarta och böjda. Hur bra? (Tips: ni får 100kr rabatt på spraytan & Lashlift när ni uppger mitt namn i kassan, om ni är sugna). All skönhet som gör att jag slipper lägga tid på att fixa mig på morgonen älskar jag som den bekväma personen jag är. Jag är inte den som står länge och lägger tid på mitt utseende, snabbt ska det gå och se naturligt ut! 🙂

Veckans godaste måltid:

– Jag fick så mycket bra tips av er på Instagram när jag frågade om ställen man inte får missa i Stockholm. Jag och Pappa var och käkade middag på ett mysigt ställe där jag tog en stoor matig sallad med bland annat mango, melon, avokado och mynta (!!) Jag älskar allt med mynta. I smoothies, mojitos och sallader – Ja tack till mynta!!

Veckans roligaste träningspass:

– Det har inte blivit mycket träning för mig denna veckan då jag dragit ut lite på det för att bli helt frisk från förkylning. Men jag fick till ett grymt pass när jag va uppe i Stockholm på Barry´s. Alltid lika härligt att komma dit. Johnny höll passet, sådan stjärna!

Veckans mående:

– Tacksam för nuet och väldigt inspirerad och taggad för framtiden!

Just nu:
– Inleder en ny kurs i skolan vilket är retorik. Jag är super inspirerad av duktiga talare och älskar att gå på olika typer av föreläsningar och lyssna på TEDtalks. Uppe i stockholm så gick jag på en crash-cours på Google Akademin där de föreläste om digital marknadsföring, så intressant! Att prata inför folk och i sammanhang där jag får mycket uppmärksamhet är verkligen utanför min comfortzone. Att vara medveten om saker man ska jobba på är första steget till att bli bättre och att utmana sig själv. En dag kanske jag talar inför en stor pubilk utan att vilja rymma därifrån, vi sätter det som mål tycker jag. 🙂

Helgens planer:

– Umgås med familj och min fina sambo. Sjukt att en dag ifrån varandra känns. Är man fortfarande nykär efter 1,5år? haha. Hur som helst mycket kvalitetstid i helgen med de närmsta.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!