”Som PT gör jag ständigt folk besvikna”

(Foto: Linnéa Broberg)

Ja som titel lyder, dagligen gör jag folk besvikna. Och med det så menar jag i att jag står för fakta, hållbar hälsa och ett helhetstänk. Jag tar emot kunder som jag kan ge nycklar som ska hjälpa dem till ett hälsosamt liv. Ett hälsosamt liv är för mig inte quickfixes, svältdieter, fake fettförbränningspiller och ”mirakelkurer”. Men jag får många andra typer av meddelanden och förfrågningar. När du ber mig om ett kostupplägg som får dig att gå ner 7kg på en vecka så gör jag dig besviken genom att försöka få dig att tänka i andra banor som gynnar din kropp och hälsa i längden. När du vill träna 4 cardiopass per dag och hetsbanta inför stranden så kommer jag att göra dig besviken genom att förklara varför det kommer att bryta ner din kropp och att det aldrig kommer att hålla i längden. Jag tjänar inte pengar på att vara en ”crowdpleaser” som går med på sjuka dieter för att du som kund ska förstöra din kropp inför ett kortsiktigt och orimligt mål, som tyvärr många i branschen gör. Jag lägger inte ut före/efter bilder för att jag vill inte bidra till kroppshets. När du ber mig om dessa saker så gör jag allt i min makt för att du ska förstå vikten av att välja en annan väg inom träning och kost.

Ni som följt mig ett tag vet att min filosofi handlar om Hälsa! Jag förespråkar hälsa i alla aspekter och ett långsiktigt tänk. Jag och mina klienter jobbar på ett sätt som handlar om att implementera träning och näringsrik kost på ett hälsosamt sätt. Jag vill att de känner att de hittat en balans och ett hälsosamt sätt att leva som inte känns påtvingat eller oinspirerande och som de känner håller nu och i framtiden. När du skriver ”jag har hittat denna livsstilen och såhär okomplicerat vill jag ha det för all framtid, lika enkelt som att borsta tänderna”
Då har jag lyckats!

Jag är så glad och tacksam över att få jobba med det jag gör och att varje vecka få följa mina grymma klienters framsteg. Det är mycket mentalt i att inte stressa över kost och träning utan att få in tänket att det bara är för din hälsas skull och totalt icke känsloladdat kring det.

Önskar du kostråd (ej strikt schema, utan hälsosamma val i fokus) och nytt träningsupplägg varje månad med fokus på nya utmaningar varje vecka – för att ta din hälsa till en ny nivå?! maila: [email protected]m så pratar vi vidare.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!