Veckans planer

(Byxor: HM, Tröja: HM, väska: Chanel, Skor: Rizzo, örhängen: Gucci)

Godmorgon mina fina! Hur mår ni?

Jag jag haft en lugn och skön helg med P. Jag bara myst, haft filmmaraton i mjukisbyxor och ätit popcorn. En sådan välbehövlig helg efter tentavecka och stress. Tampas tyvärr med en ihärdig förkylning så ingen träning för mig, men jag längtar till gymmet!!

Här kommer veckans planer:

MÅNDAG: Frisörbesök hos fina Linnéa (hairdo_by_linnea på Instagram), det blir en HEL makeover som ni får se här senare, så spännande!! Efter det vidare till jobb! Samt eventuellt fota snabbt.

TISDAG: Fota med duktiga Linnéa Broberg (linnea_photography på instagram). Jobba undan pappersarbete och packa.

ONSDAG: En trip till Stockholm för roliga möten och jobb blandat med nöje.

TORSDAG: Stockholm och tar tåget hem på kvällen. Hoppas att jag r helt frisk så att jag kan köra ett pass på Barrys med alla härliga där!

FREDAG: Tillbaka i studierna och skola hela dagen innan jag tar helg.

En vecka lite off från studier vilket känns lite skönt. Jag älskar mitt plugg och att läsa digital marknadsföring, men det blir en hel del att rodda när man gör så mycket olika saker jämt även utanför plugget. Livet i fastlane är dock väldigt roligt, jag älskar det!

Hoppas att ni får en superstart på er vecka, jag avundas er som får svettas på gymmet en sväng. Det är bästa tänkbara starten på en vecka tycker jag!:)

Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! Tycker din blogg är super inspirerande men skulle vilja ha tips och trix hur du får ihop ditt liv med planering och strukturering. Är i stort behov av hjälp på den fronten med heltidsstudier och heltidsjobb och allt annat som snurrar i livet.
  Ha en bra dag!

  MJ 2018-11-26 16:29:16
  Svara
  • Svar på MJs kommentar.

   Hej! Jag svarade på denna i ett eget inlägg 🙂 Tack för frågan och fina ord! 🙂

   hannaelfast 2018-12-11 20:45:53
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!