Torsdag & Frukostevent

Min Torsdag inleddes med frukost på Juicekällan. Jag fick till och med med mig P, alltid mysigt att starta dagen ihop. Det är de små sakerna i vardagen tycker jag.

Dem hade ordnat så fint med fantastiska smoothies (har ni sett något finare?!), ingefärsshots, avokadomackor & mini bowls. En frukost HEEELT enligt min melodi! Hälsosamt, veganskt & gott. Det sätter liksom ribban för näringsrik mat även resten av dagen. Att äta nyttigare börjar kanske lättast genom att starta dagen nyttigt!

Dagen för mig kommer att spenderas på ett café tillsammans med dator & plugg. Tenta imorgon och jag är ovanligt lugn. Eftersom att jag läser marknadsföring som jag har sådant genuint intresse i, tar jag in informationen bara genom att lyssna på föreläsningarna. It just makes sense?! 🙂

Hoppas att ni får en fin Torsdag!

Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!