Lördag

(Bagel med veganska tillbehör, en drömgod chiapudding och en färskpressad apelsinjuice – yuuummm)

Hej mina fina! Hur mår ni?

Min Lördag startades med brunch på bönor & bagels, varför bryta en härlig tradition?! Älskar deras veganska frukost! Har ni tips på andra veganska frukost ställen i Gbg & Sthlm? Hit me 🙂

Vid lunch drog jag ner till Barrys för ett ”fullbody” pass. Härligt att få svettas & utmana kroppen!

Vidare en sväng på stan och möta upp P för att hitta en rock till honom. Jag hittade även en jacka som jag ska sova på. Ett tips till att bli mer ekonomisk & minska onödiga köp. Är det lite större saker – gå hem och sov på det. Känns det fortfarande aktuellt dagen efter så är det värt köpet. Då minskar man de där onödiga spontanköpen när man är i stundens hetta 🙂

Ikväll väntar show med Mia Skäringer, har hört att den är härlig och jag tycker att hon är stört skön! Ser även fram emot att gå ihop med min syster, lite kvalitetstid alltså!

Hoppas att ni får en fin kväll Lördagskväll!

Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!